تاریخ : پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404
کد 8488

بررسی چالش‌های کارفرمایان در پانزدهمین نشست تخصصی شورای‌عالی بانوان

تولیدکنندگان قوانین سازمان غذا و دارو را بلد باشند

پانزدهمین نشست تخصصی شورای‌عالی بانوان با محوریت چالش‌های کارفرمایان و سازمان غذا و دارو، در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در این نشست ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو بررسی و بر حوزه محصولات خوراکی، دارویی، بهداشتی، آرایشی و سایر حوزه‌های مرتبط تأکید شد.
 
 هدف شورای‌عالی بانوان تسهیل‌گری فعالیت‌های بانوان است
 مرجان انشائیه، نایب‌رئیس شورای‌عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به برنامه‌های این شورا اظهار داشت: هدف سال جدید شورای‌عالی بانوان تسهیل‌گری است و امیدواریم با فعالیت‌های مناسب این هدف به طور کامل محقق شود.
 وی با اشاره به روند فعالیت شورای‌عالی بانوان گفت: این شورا بستری برای گردآوری و توانمندسازی بانوان است. شورا سال نخست بر توسعه فردی تمرکز داشت، سال دوم به تسهیلگری اختصاص یافت و سال سوم نیز تلفیقی از تسهیلگری و پیشرفت بانوان را در دستور کار قرار داده است.
 انشائیه تصریح کرد: برنامه صعود تا قله سال گذشته برگزار و با استقبال خوبی مواجه شد و امسال نیز این برنامه با ساختاری جدید و اهداف گسترده‌تر برگزار خواهد شد.
 نایب‌رئیس شورای‌عالی بانوان اتاق بازرگانی اصفهان خاطرنشان کرد: شورای‌عالی بانوان در مسیر حمایت و توانمندسازی بانوان گام برداشته و امید می‌رود این تلاش‌ها تأثیرات پایداری بر جامعه بانوان کارآفرین داشته باشد.
 
 کیفیت بالای محصولات تولید اصفهان
 ریحانه فرخی، مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، با اشاره به سختی‌های حوزه پزشکی و فرایند اخذ مجوز اظهار داشت: دریافت مجوز از وزارت بهداشت مسیر طولانی و پیچیده‌ای دارد که نیازمند دقت و بررسی دقیق است.
 وی با تأکید بر حساسیت بالای مواد غذایی و دارویی افزود: سخت‌گیری در صدور مجوزها امری ضروری است تا کیفیت و استانداردهای لازم در این حوزه رعایت شود. بررسی پروانه‌ها برای صدور و تمدید توسط گروهی از کارشناسان انجام می‌شود و این روند بادقت و موشکافی فراوان همراه است.
 فرخی تصریح کرد: درصورتی‌که مشکلی در فرایند صدور پروانه به وجود آید، تولیدکننده فرصت دفاع از خود را خواهد داشت و در صورت تأیید کارشناسان، پروانه مورد نظر صادر می‌شود.
 
 فرایند دریافت مجوز واحدهای تولید محصولات غذایی و بهداشتی
 منوچهر نوروز، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اصفهان، با اشاره به روند نظارت بر محصولات غذایی و آرایشی - بهداشتی اظهار داشت: عمده فعالیت‌های این اداره شامل نظارت بر مواد غذایی، صدور پروانه‌ها، صادرات محصولات و کنترل کیفیت مواد اولیه است.
 وی با بیان مراحل دریافت مجوز برای واحدهای تولیدی افزود: اولین گام برای دریافت مجوز کارخانه‌ها تهیه زمین مناسب است. این اداره سه نوع مجوز کارخانه، کارگاه و مشاغل خانگی را صادر می‌کند.
 نوروز تصریح کرد: در مرحله نخست، اداره صنعت و معدن یا جهاد کشاورزی استعلام‌های لازم را انجام می‌دهد و این اداره بر اساس ضوابط موجود پاسخ می‌دهد. همچنین، در اطراف واحدهای مواد غذایی نباید صنایعی مانند تیرچه بلوک‌سازی، دامداری، ریخته‌گری و دیگر واحدهای صنعتی مشابه وجود داشته باشند.
 
آلبوم تصاویر شورای بانوان اردیبهشت 1404