تاریخ : پنجشنبه 1 خرداد 1404
کد 8511

ناترازی انرژی، بحران منابع انسانی و چالش سرمایه‌گذاری در نشست کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی اصفهان بررسی شد

صنعت اصفهان در تقاطع چالش و توسعه

جلسه کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی اصفهان با محوریت بررسی مسائل و مشکلات حوزه تأمین اجتماعی در حوزه صنعت استان اصفهان برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در این نشست به مشکلات صنعت استان اصفهان، چالش‌های نیروی انسانی در صنعت، مسائل اقتصادی صنعتی، فرسودگی ساختار نیروی انسانی، مشکلات ساختاری و برنامه توسعه اقتصادی استان اصفهان پرداخته شد.
 
 نمود ناترازی مدیریت در ناترازی انرژی
 محمدرضا برکتین، رئیس کمیسیون صنعت و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی در خصوص مشکلات حوزه صنعت استان اصفهان اظهار داشت: برنامه ۴ ساله‌ای برای اصفهان با رشد ۸ درصد و تدوین دستور کار، بودجه و اقدامات مناسب طراحی شده است.
 وی افزود: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در کوتاه‌مدت ناترازی‌های مدیریت که در ناترازی انرژی نمود بیشتری پیدا کرده را برطرف کنیم.
 برکتین گفت: در بحث ناترازی با افراد مشکل نداریم؛ بلکه مسئله ما با ساختار است. اگر با یکدیگر متحد شویم و کار یکسان انجام دهیم، حوزه صنعت به قله خواهد رسید.
 
 مدیریت استان از بخش خصوصی حمایت می‌کند
 عبدالوهاب سهل آبادی رئیس خانه صنعت معدن و تجارت ایران با اشاره به تأثیر بخش خصوصی در صنعت اظهار داشت: از ابتدای انقلاب تاکنون همواره کنار استانداران بودیم؛ اما اولین‌بار است که مدیریت استان پشتیبان بخش خصوصی است.
 وی افزود: تلاش می‌کنیم تا مشکلات برطرف شوند. برق و آب حق تمام ما است و باید مسائلش را رفع کنیم.
 سهل آبادی بیان کرد: باید مشکلات را رسانه‌ای کنیم، اینکه ۸ هزار کارگاه و کارخانه تعطیل شوند، یعنی یک میلیون کارگر بیکار خواهند شد.
 رئیس خانه صنعت معدن و تجارت ایران در خصوص تعطیلی کارخانه‌ها گفت: می‌گویند در جنگ اقتصادی صبوری کنید؛ اما باید ببینیم که دارد چه بلایی سرمان می‌آید؟ نباید اجازه دهیم ما را ضعیف کنند.
 
اصفهان اولین استان تدوین‌کننده برنامه توسعه اقتصادی
 کوروش خسروی، معاون اقتصادی استاندار اصفهان در خصوص برنامه توسعه استان اصفهان اظهار کرد: اگر در حوزه اقتصاد بدون برنامه‌ریزی پیش برویم دچار روزمرگی خواهیم شد.
 وی افزود: در این برنامه استان‌ها موظف هستند به رشد ۸ درصدی کمک کنند. طبق نرخ‌های سال ۱۴۰۳، به ۱۰۰۰ همت بودجه در این ۴ سال نیاز است.
 خسروی در خصوص برنامه توسعه اقتصادی، بیان کرد: اصفهان اولین استانی است که برای رشد اقتصادی خود برنامه‌ریزی کرده است. در مسیر اول، توسعه را در مسیر سرمایه‌گذاری شروع کردیم.
 معاون اقتصادی استاندار گفت: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده به ۲۲۸۶ همت، برای اجرای طرح‌های کلان استان نیاز داریم که بیش از دوبرابر بودجه‌ای است که در سال ۱۴۰۳ درخواست کردیم.
 وی خاطرنشان کرد: سپس به دنبال توسعه از مسیر صادرات رفتیم. برای رسیدن به رشد ۸ درصد اقتصادی به رشد ۴۰ درصدی در حوزه صادرات نیاز داریم.
 خسروی تصریح کرد: با کمک اتاق بازرگانی توانستیم از ۱۰۰ صادرکننده اصلی استان اصفهان حمایت کرده و مسیر تعهد ارزی را هموار کنیم.
 معاون اقتصادی استاندار گفت: مسیرهای توسعه بعدی شامل توسعه از راه رشد فناوری توسعه از طریق مسیر بهره‌وری و توسعه از مسیر راه‌های نیمه‌تمام است.
 
 به مشکلات منابع انسانی رسیدگی شود
 حسن اعلام‌پور، رئیس مهندسی شرکت فولاد مبارکه در خصوص چالش‌های نیروی انسانی در صنعت اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های موجود، استفاده بهینه داشته باشیم، فرهنگ بهینه‌سازی را کسب کرده و مطالعه در این حوزه را رواج دهیم.
 اعلام‌پور با اشاره به مشکلات منابع انسانی گفت: یکی از چالش‌های دنیا در حوزه نیروی انسانی است و باید در این زمینه بلندمدت فکر کنیم. در کشور ما هنوز از علم استفاده نمی‌شود و شایسته‌سالاری وجود ندارد. باید رفتار سازمانی مناسب را پیدا کنیم و در ادارات خود به کار گیریم.
 
 
 
آلبوم تصاویر کمیسیون صنعت