تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395
کد 695

درسیزدهمین جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان مطرح شد

تشکیل سازمان استقرار کریدور علمی و فناوری اصفهان گامی ارزنده در توسعه شرکت های دانش بنیان /فضای اقتصادی استان اصفهان به شادابی نیاز دارد

رییس اتاق بازرگانی  تشکیل  سازمان استقرار کریدور علمی و فناوری  اصفهان  را گامی ارزنده در توسعه شرکت های دانش بنیان در استان دانست و گفت: این سازمان به همت استانداری و با همکاری اتاق بازرگانی ،شهرداری ،دانشگاههای اصفهان و صنعتی ،شهرک علمی تحقیقاتی  و سازمان همیاری شهرداریها  با سرمایه گذاری اولیه تشکیل و فعالیت خود را به زودی آغاز خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان،«سید عبدالوهاب سهل آبادی» در سیزدهمین جلسه هیات نمایندگان اتاق اصفهان تصریح کرد:با شرایطی کنونی تولید ایران نمی تواند با سایر کشورها رقابت کند زیرا در بخش سرمایه در گردش و نقدینگی مورد نیاز با  تسهیلات بانکی با نرخ بالا روبروست .

وی تاکید کرد:بهره مرکب بانکی به همراه جرایم روز به روز واحدهای تولیدی را به سمت تعطیلی می کشاند.

سهل آبادی  با اشاره به کاهش 415 هزار اشتغال از بخش صنعت کشور گفت:در بخش صنعت اشتغال طی سال گذشته افزوده نشده و این در حالیست که صدور پروانه های صنعتی همچنان از سوی وزارت صنعت،معدن و تجارت ادامه دارد .

رییس اتاق بازرگانی اصفهان  افزود: بر اساس طرح آمایش سرزمین در برش استانی،اصلی ترین محور توسعه ی علم و فناوری قرار گرفته و ایجاد کریدور بستر لازم برای توسعه این محور تلقی می شود .

وی  با اشاره به برگزاری 530 جلسه کمیسیون و کمیته های اتاق بازرگانی اصفهان در سال گذشته گفت: بیش از 30 هزار و 228 نفر ساعت فعالان اقتصادی و کارشناسان و مسوولین دولتی  در جلسات حضور داشتند.

«مصطفی رناسی»نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با اشاره به بودجه پیشنهادی کمیسیون ها 11 گانه اتاق و افزایش 17 برابر بودجه  این بخش از سال  90 تا کنون گفت:بودجه کمیسیون ها بر اساس برنامه پیشنهادی مورد تصویب هیات نمایندگان قرار می گیرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تغییر ادبیات فعالان اقتصادی از مسوولین دولت و مجلس شد و گفت:همه مشکلات واحدهای تولیدی را مسوولین دولتی و نمایندگان مجلس می دانند ولی اقدام عملی در این راستا مشاهده نمی شود .

«قاسم علی جباری»عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار بازگشتن شادابی به اقتصاد استان شد و گفت: به دلیل فضای نامطلوب کسب و کار اغلب شرکت ها دفاتر خود را از اصفهان به سایر کلان شهرها منتقل می کنند .

وی پیشنهاد تشکیل مرکز آموزش اتاق بازرگانی برای فعالان اقتصادی استان با هدف توانمندسازی انان در برابر مسایل و مشکلات  ارایه کرد و گفت:این مرکز می تواند آموزش های لازم به بنگاههای اقتصادی در برخورد با چالش ها و استفاده صحیح از فرصت های تجاری داخلی و خارجی را ارایه کند .

«محمدرضا رجالی»عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان  در این جلسه با اشاره به وجود مراکز متعدد  علمی و فناوری در استان گفت:خروجی داشتن و نتیجه بخش بودن فعالیت ها این مراکز  باید مورد تاکید قرار گیرد .

وی از انجام داوری برند شهری اصفهان در اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: برند شهری اصفهان پس از داوری کارشناسان به شورای عالی  برند شهری استان جهت تصویب نهایی ارسال می شود .

«مسعود گلشیرازی»دیگر عضو هیات نمایندگان در این جلسه خواستار توجه به عوامل رونق کسب و کار اعضای اتاق شد و گفت:ارایه راهکارهای اجرایی بر طرف شدن  موانع کسب و کار از سوی اتاق به دولت و مجلس به صورت دنباله دار باید ادامه داشته باشد.

«سید رسول رنجبران»عضو هیات نمایندگان اتاق اصفهان در این جلسه خواستار مشخص شدن برنامه دقیق کمیسیون ها برای حل  مسایل و مشکلات اعضای اتاق و همچنین توسعه فضای کسب و کار استان شد.

«جعفر برکتین»دیگر عضو هیات نمایندگان در این جلسه  خواستار توجه تشکلهای اقتصادی به مراحل تصویب بودجه 95 در مجلس شد و گفت:با توجه به وضعیت نامطلوب کسب و کار در ایران لازم است پیشنهادات  اجرایی  از سوی بخش خصوصی  در این راستا ارایه شود . 

«حمیدرضا قلمکاری»عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان از طرح ستاد نجات زاینده رود در کمیسیون کشاورزی خبر داد و گفت: این ستاد با هسته های کارشناسی از جمله پژوهشکده های آب  دانشگاهها و سازمان های دولتی مرتبط و هماهنگ می شود .

«امیر کشانی»رییس کمیسیون آموزش ،پژوهش و توانمندسازی اتاق اصفهان در این جلسه خواستار تعریف خدمات ویژه برای اعضای اتاق شد و گفت:ارایه مشاوره های آنلاین و معرفی بازارهای تجاری جدید می تواند بخشی از این خدمات باشد.

 


آلبوم تصاویر هیئت نمایندگان-1-95