بر اساس مصوبات هشتاد و پنجمین جلسه ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید اعلام شد:
شرایط استمهال و تقسیط بدهی های واحدهای تولیدی و خروج از سرفصل بدهکاران غیر جاری
(185)
ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در مصوبه ای جدید، شرایط استمهال و تقسیط بدهی های واحدهای تولیدی و خروج از سرفصل بدهکاران غیر جاری و همچنین رفع محدودیت های مربوطه را اعلام نمود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان بر اساس مصوبات هشتاد و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اعلام شد: واحدهای تولیدی دارای بدهی معوق در سال ۹۸ با پرداخت تنها ۵ درصد از اصل و سود بدهی خود بهعنوان پیشپرداخت، از سرفصل مطالبات غیر جاری بانک ها خارج شده و بدهی آنها پس از یک سال تنفس، پنج ساله تقسیط میگردد.
طبق این مصوبه، با پرداخت 5 درصد از اصل و سود بدهی ها و اجرای تقسیط، بدهی های مربوطه از سرفصل مطالبات غیرجاری بانک ها خارج و به تبع آن محرومیتهای این دسته از تولیدکنندگان، از جمله عدم دریافت خدمات بانکی برطرف خواهد شد.
متن کامل مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به این شرح است:
دوشنبه 13 آبان 1398