تاریخ : جمعه 14 دي 1403
کد 8133

پیگیری کاهش قطع برق کارخانجات از وزارت نیرو

قطعی برق، به صنعت خوراک دام و طیور آسیب می‌زند

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، گفت: قطعی برق به صنعت خوراک دام و طیور ضربه می‌زند و از وزارت نیرو پیگیری می‌کنیم تا برق این کارخانجات کمتر قطع شود یا بودجه مخصوصی برای این زمینه دریافت شود.
به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مجید موافق قدیری، رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان کشور، در نشست هم‌اندیشی با انجمن صنایع کارخانجات خوراک دام ایران که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در انجمن صنایع خوراک دام، هر ماه به یک استان می‌رویم و دوره‌های آموزشی برگزار می‌کنیم. به دنبال حضور مدرسان خارجی نیز در دوره‌های خود هستیم و برای دوره‌های آموزشی مشترک، با دیگر ارگان‌ها، آماده‌ایم.
 وی افزود: از میان ۹۰۰ کارخانه در صنایع خوراک دام، تنها ۲۴۹ کارخانه خوراک خود را به ما فروخته‌اند، این در حالی است که دولت با شعار وفاق، به دنبال پیشرانی بخش خصوصی است.
 موافق قدیری بیان کرد: کارخانه‌های خوراک طیور مشکلات بسیاری دارند و ما می‌توانیم موضوعات را میان انجمن‌ها و اعضای مختلف هیئت‌مدیره تقسیم کنیم تا به ما گزارش دهند که چگونه پیگیری کرده‌اند و مسائل حل شود. باید میان کارخانه‌های بهره‌ور و غیر بهره‌ور تفاوت قائل شویم.
 رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنایع خوراک دام گفت: در دولت قبل، چاپخانه بانک مرکزی زیاد کار نمی‌کرد تا تورم افزایش پیدا نکند؛ اما برای سال آینده ۵۰ هزار میلیارد پول به صندوق‌های بخش کشاورزی واریز شده و کارخانجات می‌توانند از تسهیلات موردنظر، بهره‌مند شوند.
 وی خاطرنشان کرد: معاونت امور دام باید پیگیری کند تا کارخانه‌جات خوراک دام به اولویت اول تبدیل شوند، این‌گونه مواد اولیه باکیفیت تهیه شده و خوراک، با استاندارد بالا، تولید می‌شود.
 مجید موافق قدیری، تصریح کرد: قطعی برق به صنعت خوراک دام و طیور ضربه می‌زند و از وزارت نیرو پیگیری می‌کنیم تا برق این کارخانه‌جات کمتر قطع شود یا بودجه مخصوصی برای این زمینه دریافت شود.
همچنین کامران کیوانداریان، رئیس انجمن صنایع خوراک دام و طیور و آبزیان اصفهان در نشست بررسی فرایند تکنولوژی در فرایند خوراک دام اظهار کرد: ۸۶۶ کارخانه با ظرفیت ۳۲ میلیون تن در حوزه تولید خوراک دام در کشور فعالیت می‌کنند.
 وی ادامه داد: این صنعت نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی کشور دارد؛ ازاین‌رو آشنایی با فناوری‌ها و دانش‌های جدید در این حوزه برای کارشناسان و فعالان صنعت خوراک دام از اهمیت بالایی برخوردار است. به همین منظور در این نشست از اساتید برتر صنعت خوراک دام بهره می‌بریم تا آخرین یافته‌های علمی و نکات کاربردی را برای ارتقای سطح توانایی و دانش فنی فعالان این حوزه مطرح کنند.
 فائزه عیدیان، مسئول کمیسیون‌ها و دوره‌های آموزشی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران نیز گفت: این انجمن جزو سه تشکل برتر کشور است و ۸۶ درصد خوراک دام در این انجمن تولید می‌شود. انجمن قصد دارد که دوره‌های آموزشی خود را در استان‌ها گسترش دهد. در این راستا در گام نخست از استان اصفهان شروع کردیم و امیدواریم در آینده این روند در سایر استان‌ها نیز ادامه پیدا کند.